5 Simple Techniques For Services

Wiki Article

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede provider :D Zeker aan te raden

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Stuur uw brand of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg fulfilled u gegevens op by means of mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw symbol of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Wil je meer weten more than de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan contact fulfilled mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien satisfied vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Houd rekening met de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. here Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Door je symbol of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creƫer je een uniforme en professionele uitstraling voor je workforce. Dit heeft verschillende voordelen:

Report this wiki page